31 Day Challenge 2014: Day 3, Yellow Nails

Yellow is such a refreshing colour! I wore China Glaze Happy Go Lucky for a day before adding this nail art and felt like I should wear yellow all the time. What a fun and unexpected colour.
For day 3 of the 31 Day Challenge I knew I wanted to do my own take on the black and yellow bee design that I've seen in a few different places. Happy Go Lucky just required it. The pinkie is stamped and the rest is painted with acrylic paint.Polishes used: China Glaze Happy Go Lucky, Essence Stampy Polish in black and black acrylic paint

This is what my yellow day looked like last year.

På svenska:
Gult är en så uppfriskande färg! Jag bar China Glaze Happy Go Lucky en dag innan jag målade dit nail arten och kände just då att jag borde bära gult hela tiden. Det är en så rolig och ändå oväntad färg.

För dag 3 av den stora 31 dagars utmaningen visste jag att jag ville göra en variant på den svart-gula bi-designen som jag sett på lite olika ställen. Happy Go Lucky var ju som gjord för detta. Lillfingret är stämplat och resten är målat med akrylfärg.

Så här såg min gula dag ut förra året.

4 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)