31 Day Challenge 2014: Day 7, Black and white nails

Black and white is not a personal favourite of mine but every once in a while I see a colourless manicure that just wows me. This design by Nails by Cassis is one such example.
I wanted to do my take on it but to ensure it didn't get too much of a duplicate feel I didn't look at the original while doing my nails. I probably saw it about a month before so it wasn't exactly fresh in memory. My design is a distressed/dry brush base (where the original uses saran wrap) on alternating black and white nails. Over this I've stamped using MoYou London Bridal plate 06. 

Sadly I think the stamping covers up too much of the background. My take is definitely inferior to the original so maybe I'll have to revisit this design again sometime ^-^.Polishes used: Sally Hansen White On, Sally Hansen Wet Cement, Star Nails NP12, OPI Nein! Nein! Nein! Ok Fine!, Konad Special Polish in white and Essence stampy polish in black

This is what my black and white design looked like last year.


På svenska:
Svart och vitt är inte någon personlig favorit men någon gång ibland ser jag en färglös manikyr som verkligen ger wow-känslor. Denna från Nails by Cassis är verkligen en sådan.

Jag ville självklart göra likadant men för att försöka hindra en ren kopiering valde jag att inte titta på originalet när jag gjorde min manikyr. Jag såg nog Cassis design för en månad sedan så den var inte direkt fräsh i minnet. Min design har en "dry brush" bas (originalet använder saran wrap metoden) på alternerande svarta och vita naglar. Sedan har jag stämplat med MoYou London Bridal nummer 06.

Jag tycker tyvärr att stämplingen täcker för mycket av basen. Min variant är definitivt sämre än originalet så jag tror jag får ge mig på denna design igen någon gång ^-^.

Så här såg min svart-vita design ut förra året.

2 comments

  1. Coolt ser ut som fond tapet typ, gillar det

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja! Det har du helt rätt i, en medaljtapet i bästa "fräscht och vitt" stilen ;)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)