31DC2015: Day 15, Delicate Print

Today's manicure is still drying on my nails as I write this post. Fresh as can be!
This means I haven't quite worn it long enough to give you my full "judgement" but I think I like the rather random design that I came up with to go with our Delicate print prompt. Delicate can really mean so many different things, anything from very thin lines to pale pastels went through my mind before I settled for this flower-esque look.

I needed something that was quick since I have to go to bed soon but also felt inspired by some dreamy Japanese nail art designs. I follow some gel artists on Instagram (Sousou_nail and Flickanail for instance) and they sometimes do these layered looks that are very jelly like and super glossy. My look is not jelly like at all and also matte but hey, that happens sometimes.
Polishes used: Colors by Llarowe Freedom Isn't Free, Sweet Color black liner, Stripe Rite in gold, Stripe Rite in holo gold and Barry M Matte Top Coat. Yellow and green acrylic paint was also used.


På svenska:
Dagens manikyr torkar fortfarande på mina naglar när jag skriver detta. Så nytt som det kan vara med andra ord! Det här betyder dock att jag inte helt fattat beslut om hur jag känner för den men jag tror att jag gillar det lite slumpmässigt framväxta mönstret som jag visar för vår delikat mönster-prompt. Delikat kan ju betyda lite vad som helst och jag funderade på både väldigt tunna linjer till härliga pasteller innan jag fastnade för den här idén.

Jag ville fixa en rätt snabb manikyr då jag måste hinna gå och lägga mig och lite så men kände mig samtidigt inspirerad av japansk nagelkonst. Jag följer ett par gel-konstnärer på Instagram (Sousou_nail och Flickanail tillexempel) och de skapar ibland väldigt effektfulla layerade (ber om ursäkt för min svengelska idag!!) jelly manikyrer med extrem glossighet. Min manikyr slutade dock helt utan jellyeffekt och fick dessutom matt överlack för så kan det gå ibland.

4 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)