31DC2015: Day 19, Galaxy nails

Galaxy nails are so much fun, but at the same time I feel like if you've done them once , they are sort of done.
I know this is more to do with me than the prompt, there are many variations and ways to do galaxy nails but I kind of get stuck thinking about the more common dark base galaxies. So in order to not do the same galaxies again, I took inspiration from A Different Shade of Polish and added some stark white patterns on top. I'm not sure if it's better, but at least it's not the same right?


This is what it looked like before the white pattern was added.

Polishes used: Essence Alice Had a Vision - Again!, Essence Kiss Me Freddy, Orly Sweet Peacock, China Glaze White Cap, Estessimo Tins The Universe, Stripe Rite in white and Barry M Matte Top Coat.


På svenska:
Galaxnaglar är jätteroliga och enkla att göra men samtidigt känner jag att när du gjort dem en gång så har du liksom gjort dem klart. Det har säkert mer med mig att göra än temat, det går ju att hitta på nya varianter men jag fastnar i alla fall lätt i den vanligare galaxen med mörk bas. Så, för att komma runt en likadan galax som jag gjort förut valde jag att inspireras av A Different Shade of Polish och la på ett tydligt vitt mönster ovanpå. Vet inte om jag tycker det blev bättre, men det blev i alla fall inte exakt likadant!

Visar en bild på hur det såg ut innan jag la på det vita mönstret också.

9 comments

 1. I love this pattern over the galaxy!

  ReplyDelete
 2. Det blev väldigt fint! Jag har aldrig gjort galaxy nails så är sugen på att testa faktiskt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är en rolig teknik iom att det finns många sätt att få det att bli bra på! Kör på :)

   Delete
 3. Jättefint och annolunda, det gillas, jag känner ju exakt som du att galaxnaglar lätt blir urvattnade. Det är det tema som jag allltid hoppas ska bytas ut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, jag skulle nog hellre byta ut flaggorna dock. Så tråkiga!

   Delete
 4. These are so subtle and gorgeous striking! Love!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)