31DC2015: Day 26, Inspired by a pattern

Lacking in time, I decided on tweed as my pattern inspiration, created using the dry brush technique. It feels like a relief to do something that's as easy on your left as your right hand. I realised after I was done exactly how inspired I was by this manicure by Young, Wild and Polished! It was honestly quite unintentional.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, KIKO 374 and KIKO 337.


På svenska:
Då jag hade lite tidsbrist blev det tweed mitt mönsterval. Jag valde att skapa mönstret med hjälp av dry brush tekniken. Det känns väldigt skönt med en teknik som är lika enkel att fixa på båda händerna. Jag insåg när jag var klar hur inspirerad jag måste ha varit av den här väldigt liknande manikyren av Young, Wild and Polished.

9 comments

  1. Awwww...this is soooo pretty. Love the color and design. I find it unique and classy. Great choice!

    ReplyDelete
  2. Oh, så snyggt det blev!! Helt klart en manikyr som jag skulle kunna tänka mig göra! Färgerna är också klockrena!

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)