31DC2015: Day 8, Metallic Nails

Metallic is not really the most inspirational day of the challenge for me.
I decided to accentuate my manicure with something metallic looking rather than going all in. I've not worn striping tape like this for ages and was happy to rediscover the style! If only they stuck to my nail better...Polishes used: OPI My Vampire is Buff and KIKO 526


På svenska:
Jag känner mig så lagom inspirerad av "metalldagen" i utmaningen, precis som tidigare år. Blev i alla fall att jag accentuerade med metall istället för att gå all-in. Då det var länge sen jag bar striping tape och lät den sitta kvar är jag glad att jag valde detta. Det är en trevlig stil som också är rätt snabb att få till! Om man bara hittade sätt att få tejpen att sitta kvar bättre.

18 comments

 1. Gillas, intressant färgkombo.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. I know! It is such a versatile polish! Thank you :)

   Delete
 3. Önskar jag kunde bära tejp men det släpper från kanterna alldeles för fort vilket är så synd :D
  Älskar designen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag vet! Nu hade jag ju inte den här manikyren så länge men det märktes ändå att det satt dåligt :(
   Tack!

   Delete
 4. I think this looks great :D

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)