31 Day Challenge 2017: Day 10, Gradient Nails

I made the bold choice of getting a new computer in the middle of September. Booted it up just now and so far it's been plug and play, let's hope it stays that way!
For the gradient nails I went for a fan brush gradient in what are clearly very ocean inspired colours. Perhaps I should have accentuated it with mermaids or shells rather than bows! These nails would've been perfect for summer but it looks like we've seen the end of that season here in Stockholm. The rain is currently pouring down and I don't have high hopes for the coming week, weather wise.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Julie G Gelato in Venice, KIKO 389 and KIKO 344


På svenska:
Jag tog det vågade beslutet att köpa en ny dator så här i september. Så här långt har det gått bra att få igång den och jag hoppas det fortsätter så. Behöver ffa Photoshop för att kunna redigera mina bilder för kommande inlägg!

För vår gradientdag så har gjort en toning med solfjäderspensel. Den blev väldigt havsinspirerad i sina färger och kanske skulle jag ha valt sjöjungfruar eller snäckor som dekoration hellre än rosetter. Naglarna hade passat utmärkt under semestern, men nu är det slut på sånt och slut på sommaren också. Jag skriver detta inlägg lördagkväll och regnet öser ner i Stockholm. Brr!


4 comments

  1. Supersnyggt, färgerna är underbara tillsammans! Jag har nog aldrig sett en gradient med fan brush tidgare men jag ska googla på det, känner mig lite sugen på nån nail art, har varit väldigt dåligt med det på sistone för min del.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Jag gillar den mer organiska stilen ibland, däremot är det tyvärr inte snabbare än en vanlig gradient ;)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)