31 Day Challenge 2017: Day 24, Inspired by a Book

My book manicure is not very literal but definitely wearable. Can you guess the book? It's not about ornithology!
I checked Goodreads to see what I've read recently and remembered The Help by Kathryn Stockett. It stood out among my reads this year as a book I really enjoyed and can even remember certain passages from (maybe because I also watched the movie...). The manicure is inspired by a nice cover illustration that I found on Google.Polishes used: OPI My Vampire is Buff, KIKO 369, MoYou London White Knight, MoYou London Bananarama, OPI Monsooner or Later and Nordic Cap NP12


På svenska:
Min bokmanikyr är inte så bokstavlig men däremot bärbar, kan du gissa boken? Den handlar inte om fågelskådning! Jag var inne på Goodreads för att se vad jag läst nyligen och kom ihåg The Help av Kathryn Stockett. Den stod ut bland det jag läst i år som en bok jag både gillade och kommer ihåg vissa delar av (hjälper att jag också sett filmen!). Manikyren i sig är inspirerad av en fin omslagsillustration som jag förstås hittade på Google.


No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)