31 Day Challenge 2017: Day 25, Inspired by Fashion

Time for fashion inspired nails!
I have sort of drifted out of the habit of reading fashion magazines so this year I made the very simple choice of checking Lieve91's Instagram profile. She regularly posts fashion inspired nails and I simply copied one of her recent designs. I picked this flowery look inspired by Naeem Khan as I knew it would be something I could pull off, and also enjoy wearing. Win win! This is painted with acrylic paints over black, hence the lack of a picture of what polishes I used.

After this very wearable bit of nail art, we are in for a week of more complicated things.. I'm honestly kind of dreading the flag and supernatural prompts that I have to tackle. Anyone has good inspiration to share?På svenska:
Och så har det blivit dags för modeinspirerade naglar. Jag har slutat köpa Elle och Damernas och andra modetidningar, tar mig liksom inte tid att sitta ner och läsa just nu. Därför gjorda jag det enkelt för mig och kollade in Lieve91s Instagramprofil. Hon publicerar modeinspirerade naglar regelbundet och jag hittade snabbt en design jag gillade, den här blommiga manikyren.

Designen utgår från en klänning av Naeem Khan och jag kände att det här klarar jag av att återskapa samt kommer trivas i att bära. Allt är målat med arkylfärg över ett svart lack, det är därför jag inte har med någon bild på vilka lack jag använt. Efter den här bärbara manikyren väntar en vecka av mer komplicerade saker. Jag känner nästan fasa för både flaggorna och de övernaturliga naglarna som förväntas snart. Någon som har någon bra inspiration att dela med sig av?


2 comments

  1. Otroligt snygga rosor, detta hade jag också gärna burit!

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)