31 Day Challenge 2017: Day 12, Stripes

First post I've not managed to schedule the day before! I spent my Monday night working on a manicure for a later prompt but after two hours of disastrous attempts I had to give it a miss so today I'm actually going to work without polish...
For our striped prompt I managed to do a design this weekend. I actually recreated a manicure I've done before, the braided striping tape look, last seen in the challenge 2014. If you look closely you will see that I had the regular striping tape issues with lifting from the sides. In addition the colours bled when I applied top coat so I didn't wear this look for long... I like the style all the same though!

The polish I'm wearing is OPI Unfor-Greta-bly Blue from an old fall collection.På svenska:
Första manikyren hittills där jag misslyckats med att schemalägga inlägget! Jag spenderade min måndagkväll med att jobba med en annan manikyr för senare i utmaningen men efter två timmars katastrofala försök var det bara att ge upp, ta bort och acceptera att jag går utan lack till jobbet idag.

Jag har dock naglar att visa upp som planerat, för dag 12 och ränder har jag återvänt till en stil jag gjort tidigare, flätad stripingtejp, senast visad i utmaningen 2014. Om du kollar nära ser du att jag har haft de vanliga problemen med tejpen, det vill inte riktigt fästa i sidorna och dessutom så tappade de färg när jag överlackade. Jag bar därför inte den här manikyren särskilt länge, även om jag tycker den är både snygg och rolig! Lacket jag bär är föresten OPI Unfor-Greta-bly Blue från en gammal härlig höstkollektion.


2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)