31 Day Challenge 2017: Day 13, Animal Print

Welcome to one of my least favourite prompts of the challenge, animal print day!
This year I decided to go for the classic leopard print in neutral/realistic colours and match it with a face that I hope is also a leopards ^-^. The face comes from a Bundle Monster plate which has a bunch of big cats on it, all of which are just slightly too big for my nails. I was very happy I managed to shrink this image without distorting it.

I'm looking forward to see creative looks and new animals from the other challenge participants. From the past few days, it looks like there are only 10 or so who are keeping up with the pace.Polishes used: H&M Cream Saffron, KIKO 369 and KIKO 374


På svenska:
Välkommen till en av de dagar i den stora utmaningen som jag gillar minst! I år blev det både klassiskt med leopardprickar och dessutom konventionellt i färgvalet. Jag matchar med ett djurhuvud som jag hoppas hör till just leopard på ringfingret. Huvudet är stämplat från en Bundle Monster-platta som har flera olika kattdjur på sig, alla är lite för stora för mina naglar. Här lyckades jag krympa motivet något utan att det blev helt skevt så det är jag mycket nöjd med!

Ser fram emot att se vad övriga deltagare hittar på idag, mer kreativa motiv och roliga djur hoppas jag! Utifrån de senaste dagarna verkar det vara ungefär 10 personer som hänger med och publicerar dagligen på en blogg och länkar sig i inLinkz.


4 comments

 1. Amei, ficaram lindas..dá até vontade de fazer novamente.


  Bjim...
  >>blog Usei Hoje<<
  > Instagram<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Please comment in English so that I understand! Thank you.

   Delete
 2. Jag gör sällan djurmönstrade naglar men om jag väl kommer mig för tycker jag att det är rätt fint. Det var jättefint med leopardhuvudet mot fläckarna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Jag har inget emot stilen egentligen men den känns liksom inte jag :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)