31 Day Challenge 2017: Day 3, Yellow Nails

Working our way through the rainbow, we have arrived at yellow today.
I didn't actually use any yellow polish for this design. Instead it is painted with Sharpies on top of OPI My Boyfriend Scales Walls. I used three different yellow-orange Sharpies to create my flowers. Then I used acrylic paint to give them a slight outline and some pistils. I'm really happy with how this look turned out, I get an almost Marrimekko vibe from this abstract style.På svenska:
Vi jobbar oss igenom regnbågen och idag är det därför gula naglar som gäller. Jag lyckades göra en gul manikyr helt utan att använda gula lack! Istället är det Sharpies som jag målat med ovanpå OPI My Boyfriend Scales Walls. Jag använde tre olika nyanser av gult/orange för att få till de här blommorna och sen lite akrylfärg för att ge dem en tunn inramning samt några pistiller.

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den här manikyren! Det blev helt oväntat nästan lite Marimekko-vibbar över det hela med de stora abstrakta blommorna.


6 comments

  1. Tydlig Marimekkokänsla verkligen, jättesnyggt! Jag har inte testat att göra nail art med sharpies men det känns som att det börjat bli på tiden:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Det var ju värsta hypen i Lack fur alles kring Sharpies för något/några(?) år sedan och visst är det rätt kul men man kanske inte behövde ett tjugopack pennor för det :D

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)